Kérdése van? Hívjon minket! +36 24 532 035

Szerviz szolgáltatások

 

Tisztelt Partnerünk!

A gyakran fogyó egyéni munkavédelmi felszerelések, és rezsianyagok beszállításának szervezésében gyakori probléma, hogy  a raktárgazdálkodásban az igények gyakorisága és gyorsasága miatt fennakadást okoz a termékek gyors biztosítása. Ez gyakran a kelleténél több emberi erőforrást köt le, ráadásul az optimális raktárszint is nehezen tervezhető.

A gyakorta felmerülő nem tervezhető igények miatt, gyakori eset, hogy a napi munkamenet elvégzését akadályozza egy termék hiánya.

A raktárkészlet növelésének drága és helyigényes megoldása helyett, Társaságunk szíves kérésükre konszignációs raktár szolgáltatással nyújt segítséget ügyfelei részére.

Ügyfeleink  telephelyén kihelyezett konszignációs raktárban, esetleg tároló konténerben  a szerződött termékekből  olyan mennyiségű terméket helyezünk ki, amely a zavartalan munkavégzéshez elegendő, és a teljes termékkőrt felöleli. Társaságunk hatalmas raktárkészlettel rendelkezik, mely lehetőséget biztosít a felár nélküli kihelyezésre. Költség csak felhasználással keletkezik, a fogyás elszámolása minden hónapban az elvégzett leltár alapján történik.

A készletszint ellenőrzését és az optimális raktárkészlet szinten tartását munkatársaink folyamatosan figyelemmel kísérik. A  lejelentések és riportok kapcsán a termékek köre bővíthető, vagy szűkíthető egyaránt.

Társaságunk vállalatirányítási rendszerének al konszignációs raktár programjával tudjuk az elszámolást képező raktárat létrehozni a felhasználó telephelyén, Minden hónap 5. – ig, az előző hónap felhasználását kiszámlázzuk a Partnerünk felé, egyúttal feltöltjük túrajáratunk függvényében néhány napon belül a konszignációs raktárat.   

A konszignációs raktár előnyei:

  • Azonnali hozzáférés a  termékekhez
  • Csak a felhasznált termékek után kell fizetni
  • az adminisztrációt társaságunk átvállalja
  • A termékek kiválasztása, bővítése, szűkítése az ön igényei szerint a Markoó termékkínálatából
  • Havi leltár, saját leltár ívünkön, munkatársunk az ön cégének munkatársával közösen végzi

Felmerülő kérdéseivel forduljon bizalommal kollégáinkhoz!