Kérdése van? Hívjon minket! +36 24 532 035

Cégünkről

Markoó Ipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

                                           

Társaságunk több mint két évtizedre visszatekintő sikeres vállalkozás, melynek során egyik meghatározó pontja lett a hazai munkavédelmi piacnak. Ezt a bizalmat szeretnénk minden kedves vevőnknek ez úton is megköszönni. A továbbiakban is minden igyekezetünkkel azon leszünk, hogy ezt a bizalmukat megtartsuk.

Termékeink fejlesztése révén kínálatunk körét a jövőben is szeretnénk tovább bővíteni, mind választékában, mint darabszám tekintetében a vevők igényeinek és elvárásainak figyelembe vételével. Ezért az innováció továbbra is az egyik legfontosabb cél marad cégünk életében.

Társaságunk 4000 m²-es központi telephellyel, és a katalógusban található termékek széles körű, és nagy mennyiségű raktárkészletével áll minden kedves vevőnk rendelkezésére. Saját gyártó kapacitással rendelkezünk, bár mely egyedi igény megvalósítását vállalni tudjuk.

Kedvezményesen vállaljuk cégek teljes körű ellátását munkavédelmi eszközökkel és munkaruhákkal, mosás, vagy bérelt munkaruha szolgáltatással rövid határidőre. Társaságunk ISO 9001-2010 minőségbiztosítási rendszer alapján működik.

Kollégáink mindenre kiterjedő szaktanácsadással igyekeznek minden partnerünknek segíteni. Keressen fel minket bátran telefonon, e-mailben, vagy személyesen. Remélem minden kedves partnerünk és olvasónk megtalálja a neki szimpatikus termékkört.

Kérem tekintse meg kínálatunkat!